rss

Tuesday, April 5, 2011

Easy Tips For slicing meat

Bookmark and Share


Follow these tips for easy cut of meat .
First, wash and dry the water in the flesh who had washed. Put the meat into plastic bags and packed. Then, add the meat I have covered earlier in the fridge in the freezer and leave for half an hour.
Remove the meat mixture and can be sliced.Sliced ​​beef by horizontal lines for meat is more tender. Please tip these guys easy. InsyAllah.

Versi Bahasa
Mula-mula, basuh dan keringkan air pada daging yg dibasuh tadi. Masukkan daging ke dalam beg plastik dan dibungkus dengan kemas. Kemudian, masukkan daging yg telah dibungkus tadi ke dalam peti ais di bahagian pembeku dan biarkan selama setengah jam.
Keluarkan daging tadi dan bolehlah dihiris. Hiris daging mengikut jalur melintang agar daging tersebut lebih lembut. Harap petua ini memudahkan saudari semua. Insyaallah

0 comments:


Post a Comment


ShoutMix chat widget

Followers

Ingin Mendapatkan Artikel Terbaru dari Dunia Wanita Hari Ini, Masukkan Email Anda disini :

Delivered by FeedBurner

 

Recent Post

New Recent Post